Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een glazen trap is de eye catcher in uw huis"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Unieke uitstraling: een glazen trap

Buys Glas ontwerpt en realiseert professionele glazen trappen voor zowel grote bouwprojecten als voor kleinschalige verbouwingen. Trappen die gedeeltelijk of volledig van glas worden vervaardigd hebben een stijlvolle, trendy en moderne uitstraling. Wanneer u op zoek bent naar een tijdloze trap, dan is een glazen trap absoluut een goede keuze.

Bewerken van een glazen trap

Het is mogelijk om een glazen trap volledig naar uw wensen te bewerken. Zo kunt u kiezen voor een gekleurde folie tussen de glaslagen of u kunt stijlvolle verlichting laten inbouwen. Een glazen trap is een kunstwerk op zich dat zeker niet zal misstaan in een kantoorpand, woonhuis of een openbaar pand zoals een bibliotheek, school of winkelcentrum. Alle trappen worden door Buys Glas vervaardigd en deze voldoen dus aan alle veiligheidseisen. Tevens hebben wij oog voor detail waardoor uw glazen trap tot in de details wordt afgewerkt.

Kwaliteit en service van Buys Glas

Samen met u gaan we rond de tafel zitten om een unieke trap te ontwerpen die compleet in lijn is met uw wensen, de laatste trends en daarnaast ook binnen uw budget valt. Wij begeleiden het gehele traject en komen de trap op locatie plaatsen. Tevens bieden wij excellente service, dus wanneer er bijvoorbeeld een trede vervangen dient te worden, dan kunt u ons hierover contacten.

Neem even de tijd, bedenk hoe mooi een glazen spiltrap in uw huis zou staan en neem contact met ons op. Laat u verrassen door de onbeperkte mogelijkheden die Buys Glashandel u aanbiedt!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het