Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een open sfeer in uw pand met een glazen wand"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Maatwerk glazen wanden?

Glas is eeuwenoud en toch zien we steeds vaker dat dit unieke en tijdloze materiaal gebruikt wordt in de nieuwste trends. Steeds vaker komen we een glazen wand of muur tegen in interieurs. Denk hierbij aan douches, keukens, kantoren, balies, restaurants, bankgebouwen, hotels, winkelcentra, showrooms etc. Ook om rokers- van de niet-rokersruimte te kunnen scheiden zijn deze glazen wanden een geschikte en moderne oplossing. Een glazen muur of wand biedt veel mogelijkheden binnen een interieur. We leveren ook glazen spiegelwanden en glazen scheidingswanden.

Maak de keuze voor kwaliteit

Wij van Buys Glas kunnen u een prachtige glas-wand bieden, wij maken deze namelijk zelf in ons glas atelier. Deze wand kan geleverd worden in verschillende kleuren en afmetingen. Doordat de lichtdoorlatendheid van een glaswand zeer hoog is, kan er een lichte en open sfeer worden gecreëerd in een pand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen wand voor een schitterende en rustgevende uitstraling van uw huis, bedrijf of kantoorruimte.

Creëer een schitterend interieur

Deze “glazen” oplossing komen we steeds meer tegen in de nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden, mede door zijn trendy uitstraling. Tevens kunnen deze glazen wanden beplakt of gezandstraald worden met teksten, logo's of andere designs. Buys Glashandel staat haar klanten optimaal bij tijdens het bouwproces en dragen zorg voor de levering en installatie van de glazen wand. Uw doelstelling en wensen worden volledig gewaarborgd. Buys Glashandel staat voor u klaar!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het