Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Buys levert allerlei soorten glazen gevels, voor een transparante en stijlvolle aanblik van uw winkel"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Transparant en stijlvol: een glazen winkelpui

Een glazen winkelpui of een glazen voorgevel zijn steeds vaker te zien in het straatbeeld van nu. Een glazen gevel zorgt namelijk voor een eigentijdse uitstraling van exclusiviteit en transparantie naar de klant toe, wat de klant uiteraard als positief ervaart. Tegelijkertijd zorgt een glazen winkelpui ervoor dat uw assortiment al vanaf een afstand zichtbaar is.

Mogelijkheden van Buys Glas

Een glazen winkelpui of een geheel glazen voorgevel kent bij Buys glashandel diverse mogelijkheden. Zo kan er namelijk een keuze gemaakt worden uit diverse afmetingen en kan de glas gevel geheel afgestemd worden op de inrichting van uw huis. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een glaspui van enkel of dubbel glas.

Kies voor een passende bewerking

Uw glazen pui of glasgevel kan bewerkt worden, bijvoorbeeld door middel van zandstraaltechnieken. Ook kunnen uw reclameteksten, bedrijfslogo of eigen huisstijl goed tot hun recht komen door middel van beplakken. Zo kunt u transparantie naar uw klanten uitstralen, terwijl uw werknemers toch genieten van privacy in uw zaak. Zowel het leveren, bewerken als het plaatsen van deze producten kan in zijn geheel gebeuren door Buys Glashandel.

Uw glazen winkelpui of voorgevel

Mocht u interesse hebben in een een glazen gevel of pui, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek beantwoorden wij al uw vragen en bespreken we al uw wensen. Hierna stellen wij voor u een offerte op. Deze afspraak kan op uw locatie plaatsvinden.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het