Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Isolerend jaloezieglas is ideaal voor ruimtelijke kantoren"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Jaloezieglas: dubbelglas met jaloezieën ertussen

Er zijn verschillende manieren waarop glas geblindeerd kan worden. Wilt u een stijlvolle vorm van geblindeerd glas toevoegen aan uw interieur? Dat is mogelijk met jaloezieglas, ook wel bekend onder de naam lamellen glas. Dit betekent dat er dubbel glas wordt geplaatst, waarbij tussen de twee glas lagen jaloezieën worden geplaatst. Het is mogelijk om jaloezieglas handmatig te 'bedienen', waarbij de jaloezieën aan een koord zijn bevestigd. Het is ook mogelijk om de jaloezieën met een knop of afstandsbediening te openen, sluiten of kantelen.

Jaloezieglas in uw kantoor of woonhuis

De toepassingen van jaloezieglas zijn zeer gevarieerd. Het staat natuurlijk schitterend in een woonhuis of kantoor, maar het kan ook in publieke gebouwen worden toegepast. Doordat lamellenglas / jaloezieglas zeer hygiënisch is, de jaloezieën vangen immers geen stof doordat ze tussen twee glaslagen zitten, is het ook uitermate geschikt voor gebouwen zoals ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en tandartspraktijken.

Lamellen glas: esthetisch, hygiënisch en isolerend

Het grote voordeel van lamellenglas is dat dit drie belangrijke factoren combineert: het ziet namelijk erg mooi uit, het is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, en daarnaast is het isolerend (geluid en warmte). De jaloezieën kunnen in zeven verschillende kleuren geleverd worden, zodat het volledig te implementeren is in uw interieur.

De verschillende varianten

Jaloezieën

  • Zeven verschillende kleuren
  • Lamellen van 12,5 of 15 mm. De zon doorlating kan zodoende variëren van 0% tot 82%.
  • Koordbediening, knopbediening of gemotoriseerd (batterij met zonnepaneel of netstroom)

Plissé

  • Zesentwintig verschillende materialen
  • Plooien van 14mm of 20mm
  • Koordbediening, gemotoriseerd (batterij met zonnecel of netstroom) of met schuifmagneet

Rolgordijn

  • Tweeëntwintig verschillende soorten kleuren/materialen
  • Koordbediening, gemotoriseerd (netstroom).
Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het