Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Glazen keuken achterwanden zijn modern en chic, maar bovenal: erg praktisch!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Keuken achterwanden van glas

Een van de praktische toepassingen van glas in de keuken is een glazen keuken achterwand. Glazen keukenwanden geven iedere keuken, modern of klassiek, een zeer stijlvolle uitstraling. Het vergroot de keuken visueel omdat de glazen wand het licht reflecteert. Tevens is het eenvoudig schoon te maken en is het een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Buysglas maakt iedere keukenwand geheel voor u op maat!

Keukenwand naar uw wensen vormgegeven

Buys Glas maakt bij keuken achterwanden van glas gebruik van gehard glas waardoor uw achterwand zeer sterk en hittebestendig is. Wat grootte en afwerking betreft kunt u de keukenwand geheel op uw wensen laten afstemmen. U kunt kiezen voor een transparante keukenwand of een keukenwand met een kleurtje. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de kleuren en dessins. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mat glas, gekleurd glas en er zijn zelfs creatieve oplossingen met bijvoorbeeld foto's voor een keukenwand op maat.

Glazen keuken achterwand bestellen bij Buysglas.nl

Een glazen keukenwand kan geheel naar uw wensen worden vormgegeven, zodat het de keuken een persoonlijk tintje geeft. De kleur, het dessin en de grootte van de achterwand kunnen worden aangegeven zodat er een karakteristieke keukenwand wordt gecreëerd. Ook zijn onze glazen keuken achterwanden zeer onderhoudsvriendelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot glazen keukenachterwanden? Neem dan een kijkje in ons online portfolio of kom langs in onze showroom. Desgewenst kunnen wij u persoonlijk adviseren over welke keuken achterwand van glas bij uw keuken past!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het