Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Van transparant naar mat met ��n druk op de knop!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Privacy glas? Kies voor LCD glas

Wilt u een glazen wand zelf handmatig kunnen blinderen? Wilt u uw glazen kantoor voorzien van wat privacy wanneer u dit wenst? Dan kunt u gebruik maken van LCD glas. Dit glas kan met één druk op de knop worden omgetoverd van helder doorzichtig glas naar ondoorzichtig mat glas. Dit kan uitermate goed van pas komen in zowel het interieur als het exterieur. Ramen, scheidingswanden, kantoorbeglazing en schuifdeuren kunnen prima voorzien worden van LCD glas. Privacy glas in de vorm van LCD glas heeft verder nog meer functionaliteiten.

LCD glas als beamer scherm

Het is mogelijk om een glazen LCD wand, bijvoorbeeld in een kantoor, met één druk op de knop om te toveren tot projectie scherm. Tevens kan een wand of ruit van LCD glas functioneren als dynamische reclame uiting. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen in een winkeletalage of een raam van een bedrijfspand. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het gebruiksgemak is uitzonderlijk goed. De resolutie is hoog en de kijkhoek zeer wijd. Ook is het erg eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is het LCD glas erg veilig, omdat er gebruik wordt gemaakt van gelaagd glas.

Privacy glas gemaakt van Smartglass

Smartglass heeft het unieke vermogen om onder invloed van elektische stroom van mat naar transparant te switchen en vice versa. Het vereist minder dan 7 watt aan vermogen en kan gekoppeld worden aan standaard AC voltage. Dit privacy glas / LCD glas is absoluut veilig en daarnaast biedt het ook nog UV bescherming.

Heeft u interesse in LCD glas of privacy glas in uw woning, kantoor of andersoortig pand? Neemt u dan contact op met Buys Glashandel via het contactformulier, of bel ons. Wij adviseren u graag op het gebied van privacy glas.

Bel BuyglasBel ons