Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Exclusieve glazen meubels in uw interieur?"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Meubels / interieur

Glazen meubels in het interieur zijn een echte trend. Wanneer de randen van het glas worden geslepen, is het glas zeer geschikt voor mooie meubels zoals tafels. We maken glazen meubels op maat. Dit betekent dat u uw ideeën met ons kunt delen, waarna wij voor een uitgetekende schets zorgen. Dit resulteert uiteindelijk in een mooi eindresultaat. Behalve meubels kunnen we ook andere interieur items van glas maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schappen en stolpen, of zelfs sauna's.

Maatwerk glazen meubels

We maken meubels volledig uit glas, compleet naar uw wensen. Maar het is ook mogelijk om een combinatie van materialen te gebruiken, bijvoorbeeld glas en rvs of een ander metaal. Ook glas en hout worden vaak gecombineerd. Bij glazen meubilair kunt u bijvoorbeeld denken aan bijzettafels, vitrines, stolpen, eettafels en schappen.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het