Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Laat licht in elke woon- of werkruimte vallen met een glazen schuifwand die beschermt tegen weer en wind!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen schuifwanden en glazen vouwwanden

Wilt u optimaal gebruik maken uw woonoppervlak, ongeacht het weer? Dan kunt u kiezen voor de glazen schuifwanden en glazen vouwwanden van Buys Glas. Wij werken met het merk Sunflex.

Diverse schuif- en vouwwanden

Buys Glas biedt een ruim assortiment glazen schuifwanden en glazen vouwwanden. Afhankelijk van waar het systeem wordt gebruikt, zijn er diverse Sunflex producten die elk hun eigen voordelen hebben.  Zo kunt u kiezen voor een glazen schuifsysteem dat speciaal geschikt is voor balkonbeglazing en terrassen. Zodoende kunt u uw terras of balkon water- en winddicht afsluiten met slecht weer, en volledig open maken met goed weer.  Ook het schuif-draai-systeem is hier een goede oplossing. De glazen schuifwand bestaat dan uit panelen die stuk voor stuk een kwartslag gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de panelen eenvoudig naar één zijde bewegen waardoor het terras/balkon verder open is.  De panelen nemen erg weinig ruimte in beslag. Een andere mogelijkheid is een glazen vouwdeur. Deze wordt als een soort harmonica ingevouwen.

Glazen schuifwanden voor winkels

Horizontale schuifwanden zijn een goede oplossing wanneer het te overbruggen oppervlak erg groot is. Dit kan bijvoorbeeld bij winkelpuien. Het voordeel hiervan is dat er geen beneden rail aangebracht hoeft te worden, waardoor deze glazen schuifwanden ideaal is als ruimteverdeler. Bekijk ook onze glas op maat mogelijkheden.

Glazen schuifwanden inclusief railsysteem

Het railsysteem dat noodzakelijk is voor het schuif- of vouwsysteem wordt uiteraard samen met de glazen panelen geleverd. Buys Glas werkt uitsluitend met bekende merken, en daarnaast gebruiken wij geïsoleerd glas dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Heeft u interesse in een dergelijke glazen schuifwand of glazen vouwwand? Neem dan contact op met Buys Glas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het