Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een glazen spiegel van Buys Glas in uw interieur"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen spiegels in uw interieur

Spiegels hebben tegenwoordig steeds meer het karakter van decoratief, sfeer bepalend en ruimtecreatie. Voorheen was een mooi vormgegeven spiegel het sluitstuk van het interieur, maar tijden zijn veranderd. Er zijn veel verschillende soorten en varianten ontstaan in het spiegel aanbod. Het is zelfs mogelijk om een hele spiegelwand te maken, wat een zeer ruimtelijke oplossing is voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe trends

Vroeger werden spiegels gemaakt met een zilverlaag aan de achterkant. Tegenwoordig doet men dit niet meer. De spiegels van tegenwoordig zijn koper- en loodvrij en bestand tegen agressieve stoffen. Door de nieuwste technieken blijven spiegels kwalitatief langer behouden. Hierdoor is het voor u mogelijk om langer te genieten van een prachtige spiegel. Kies daarom voor een spiegel op maat van Buys Glas. Wij kunnen deze geheel naar uw wensen ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie facet rand of een matte rand.

Spiegels voor woningen en bedrijven

Buys Glashandel maakt speciaal voor u glazen spiegels op maat, rekening houdend met uw wensen en behoeften. Deze glazen spiegels zijn van hoge kwaliteit en worden met uiterste voorzichtigheid bij u afgeleverd. Wij leveren aan zowel de zakelijke markt als aan particulieren. Dus ook voor een kantoorpand of de hal van uw bedrijf kunnen wij een schitterende glas-spiegel ontwerpen. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar en bieden service op maat.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het