Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Keukenglas geeft een keuken duurzame glans, terwijl het makkelijk te onderhouden is"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen keuken achterwand en werkbladen

Glas in uw keuken geeft uw keuken een strakke en moderne uitstraling. Glas is duurzaam, onderhouds- en gebruiksvriendelijk.

Glazen achterwanden

Glazen keuken achterwanden zijn leverbaar in een aantal standaard voorraadkleuren welke snel leverbaar zijn. Het is ook mogelijk bijna alle RAL-kleuren op glas aan te brengen zodat een gewenste kleur bij uw werkblad en kastjes leverbaar is. Bij lichte kleuren is het mogelijk extra helder glas toe te passen zodat de natuurgetrouwe weergave van de kleur in stand blijft. Standaard glas heeft namelijk een ietwat groenachtige tint. Tevens is het mogelijk spiegels toe te passen of een fotoprint aan te brengen op het glas, kortom de mogelijkheden zijn oneindig.

Doordat het glas tegen een vlakke achterwand verlijmd wordt, is het bijna onbreekbaar omdat het niet buigen kan. Ten voordele van thermische breuk bij glas achter de kookplaat kan dit worden uitgevoerd in gehard glas. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij echter stellen dat de kans hierop gering is.

Glazen werkbladen

Glazen werkbladen, of aanrechtbladen, worden normaliter uitgevoerd in minimaal 10 mm dik gehard glas. Door een satijnlaag toe te passen aan de bovenzijde wordt het glas krasbestendig.

Keukenglas op maat gemaakt en gemonteerd

De glasplaten zijn leverbaar in alle mogelijke vormen. Gaten voor wandcontactdozen en uitsparingen ten behoeve van de spoelbak en de kookplaat worden in eigen huis gefabriceerd op onze CNC-machines. Diverse monsters zijn dus voorradig. Neem contact met ons op middels het contactformulier of door te bellen naar 0495 - 56 16 82.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het