Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Snel een moderne gevel met Linit profielbouwglas"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Linit profielbouwglas

Buys Glashandel is leverancier van diverse uitvoeringen van Linit profielbouwglas en Profilit profielgas. Tevens leveren wij de bijbehorende aluminium en pvc profielen. Zo kunt u beschikken over het profielbouwglas waarnaar u op zoek bent.  

Gehard Linit profielbouwglas

Buys Glashandel levert u Linit profielbouwglas in verschillende formaten, afhankelijk van uw wensen. Om het glas geheel naar uw eigen wens te maken, kunt u ook kiezen voor een geëmailleerde versie. Hierbij zijn rood, blauw, wit, oranje en geel de standaard kleuren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Dit zorgt voor een schitterend design en een mooie exclusieve uitstraling.

Gevelbekleding van profielglas

Linit profielbouwglas is een uitkomst voor gevelbekleding in gebouwen. Daarbij is het beglazen van een totale gevel (bedrijven of huizen) met profielglas goedkoper dan een traditionele gevel.

Heeft u interesse in linit profielbouwglas of heeft u vragen hierover die u graag beantwoord zou willen zien? Neem dan gerust contact met ons op! De professionals van Buys Glas staan voor u klaar met raad en daad.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het