Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Kies voor een glazen vloer van loopglas"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Loopglas

U kunt uw lichtinval behouden of extra lichtinval creëren door een glazen vloer. Beloopbaar glas heeft zijn eigentijdse uitstraling en is ook zeer geschikt in moderne gebouwen. Deze glazen vloer is vele malen sterker dan normaal glas. Hierdoor is de glazen vloer sterk genoeg om over heen te lopen. Een glazen trap geeft extra diepte in een ruimte, waardoor de kamer veel ruimer lijkt en lichter is. Beloopbaar glas wordt onder andere gebruikt voor balkons, vides en voor trappen.

Beloopbaar glas

Om uw trap of uw balkon een zeer luxe uitstraling te geven kunt u kiezen voor beloopbaar glas. Dit glas bestaat uit minimaal drie geharde glasplaten met folies. Deze folie zorgt ervoor dat als het glas breekt dat de folie en het resterende glas zorgen voor voldoende draagkracht om het gewicht alsnog te kunnen dragen. De glazen vloer is op zichzelf niet glad, maar om de mogelijkheid op uitglijden te voorkomen,wordt de glazen vloer voorzien van een anti-sliplaag. Hierdoor wordt het beloopbaar glas stroever en de kans op uitglijden kleiner.

Glazen vloer van loopglas bestellen?

Beloopbaar glas is een uitstekende oplossing, wanneer u op zoek bent naar materiaal dat zijn licht en ruimtelijke uitstraling behoudt en daarbij een moderne uitstraling heeft. Bent u enthousiast geworden en op zoek naar beloopbaar glas? Voor de mogelijkheden met betrekking tot glazen vloeren kunt u contact op nemen met Buys Glashandel via het telefoonnummer: 0495- 56 16 82. Wij staan u graag te woord, voorzien u van de nodige informatie en de actuele prijzen.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het