Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Particulieren Zakelijk Onze showroom Onze projecten

Bekijk onze projecten in de glas showroom

Buys Glas is uw adres voor diverse glasoplossingen. Wij verzorgen zowel kleine particuliere projecten als grote projecten. Voor een overzicht van onze werkzaamheden kunt u een kijkje nemen in onze glas showroom. Buys Glas beschikt niet alleen over een online glas showroom, waar u te allen tijde terecht kunt, maar ook over een glas showroom op locatie. Deze bevindt zich in Stramproy (Limburg). Hier bent u van harte welkom om met eigen ogen te bekijken wat Buys Glas voor u kan betekenen.

Online glas showroom

In de onderstaande galerij vindt u onze online glas showroom met diverse glas projecten. De mogelijkheden omtrent glas zijn eindeloos, en dat kunt u met eigen ogen bekijken in onze online gla showroom. Mocht u vragen hebben omtrent deze mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glas? Neemt u dan contact op met ons middels het contactformulier dat u op deze pagina terugvindt.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het