Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Magische glazen trappen..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen trap

Bent u op zoek naar iets dat echt uniek is? Dat zorgt voor een uitstraling zoals u deze nog nooit ergens gezien heeft? Iets wat getuigt van exclusiviteit, waarde en moderniteit? Een glazen trap heeft al deze kenmerken. Een glazen trap bestaat uit glas in combinatie met een ander materiaal. Het ander materiaal, meestal staal of hout, zorgt voor de stevigheid van de trap. Wanneer u heeft gekozen voor glazen trappen, dan zijn er nog andere keuzes die u moet gaan maken. Er zijn namelijk verschillende soorten glazen trappen te maken.

Soorten glazen trappen

Omdat Buys Glashandel een eigen glasslijperij heeft en glas op maat maakt en bewerkt zijn bij Buys verschillende soorten glazen trappen verkrijgbaar:

  • Glazen wenteltrap: prachtige uitstraling met wentelende vorming naar boven. Treden van glas.
  • Glazen zwevende trap: trap waarvan de treden enkel aan één kant van de muur bevestigd zijn.
  • Glazen bordestrap: glazen trap met railing.
  • Glazen buitentrap: ook voor buiten zijn glazen trappen verkrijgbaar.
  • Glazen spiraaltrap: trap waarbij de treden in spiraalvorm zijn geplaatst.
  • Glazen steektrap: rechte, ononderbroken opeenvolging van treden.
  • Glazen spiltrap: trap waarbij de treden als een spil zijn geplaatst.

Advies en contact

De dikte van de treden van een glazen trap kan verschillen per trap. Het is verstandig om u hierover eerst te laten adviseren door een expert, zoals Buys Glashandel. Achteraf is het namelijk vaak onmogelijk om elementen van een glazen trap te vervangen of aan te passen. Het is dan ook uiterst belangrijk om vooraf alles goed in te plannen.

Wilt u ook een bijzondere glazen trap? Doe dan nu een aanvraag op BuysGlas.nl!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het