Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Daar wil iedereen wel in kijken..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Toepassingen spiegelwanden

Spiegelwanden worden vaak gebruikt in danszalen, fitnessruimten en andere sportruimtes. Een spiegelwand zorgt voor een ruimtelijk effect, de sportzaal kan tot wel twee keer zo groot lijken. Buys Glashandel levert ook spiegelwanden op maat. In onze eigen glasslijperij kunnen we iedere spiegel wand op maat bewerken. Indien gewenst worden de glaswanden ook door ons geplaatst.

Andere soorten spiegelwanden

Uiteraard heeft een spiegel wand meerdere toepassingen dan alleen voor de sport. Theaterruimtes, winkelcentra en beauty salons zijn ideale ruimtes voor een spiegel wand. Ook in bedrijfsruimtes of woningen kunnen spiegelwanden worden geplaatst. Spiegelglas kan verrolbaar zijn of niet. Soms wordt de spiegelwand vastgemaakt in de ruimte maar in andere gevallen kan het geplaatst worden op wieltjes, als een soort schuifwand. Dit hangt af van de wensen van de klant.

Veiligheid spiegelglas

Spiegelglas moet veilig zijn. Een sportplaats of openbare gelegenheid moet voor iedereen toegankelijk zijn en geen belemmeringen bevatten. Omdat Buys Glashandel een eigen glasslijperij heeft, is het mogelijk om de spiegel rondom te slijpen en zodoende scherpe randen te verwijderen. Bovendien kunnen spiegels aan de achterzijde worden voorzien van een veiligheidsfolie of geleverd worden in een gelaagde uitvoering.

Wilt u uw spiegelwanden laten maken en plaatsen door Buys Glashandel? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel met 0495 – 561682.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het