Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak

Gedurende de bouwvakantie hebben wij beperkte openingstijden:

- Week 31 en 33 zijn de openingstijden van 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
- Week 32 zijn wij volledig gesloten
"Maak met subsidie isolatieglas mogelijk"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Particulieren Zakelijk Onze showroom Onze projecten

Subsidie op isolatieglas

6% BTW regeling

Is er momenteel geen subsidie beschikbaar voor isolatieglas? Geen nood, want u kunt sowieso korting krijgen op de aanschaf ervan. Er is namelijk de zogenaamde 6% regeling. Dit betekent dat u slechts 6% BTW betaalt op de loonkosten voor het plaatsen van isolatieglas.

Wist u dat:

Het isolatieglas zeer milieuvriendelijk is. Door het HR++ te laten monteren kunt u ongeveer dertig m³ per jaar besparen. Door deze riante besparing stoot uw huis ongeveer vijftig kg CO² minder uit per jaar dan wanneer u alleen enkel glas gebruikt. Het bedrag dat u daadwerkelijk bespaart hangt af van waar het glas is aangebracht zoals verwarmde of onverwarmde ruimtes en op deze plekken zich op het noorden of zuiden bevinden. Daarnaast telt ook de grootte van de ramen en de warmtebehoefte van de bewoners mee voor de besparing.  

Bespaar energie

Met een gemiddelde woning die voorzien is van ongeveer 20m² glas, levert HR++ isolatieglas bespaart u ongeveer 600m³ gas per jaar als u dit vergelijkt met enkel glas. U kunt per jaar ongeveer €400 per jaar besparen met HR++ isolatieglas als de gasprijs ongeveer  0,67 euro bedraagt per m³.

Kies voor een energiezuinig huis met Buys

Maakt u zeker gebruik van deze regeling als u zowel op de korte termijn wil besparen op isolatieglas en op de lange termijn wil besparen op uw energiekosten. Wat wilt u nog meer? Heeft u interesse of vragen omtrent de subsidieregeling? Dan kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij van Buys staan niet alleen klaar bij de aankoop van het isolatieglas maar helpen u ook graag verder met vragen omtrent de isolatieglas subsidie.

Bel BuyglasBel ons