Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een ultradunne glazen schuifwand, voor het buitengevoel binnen!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Particulieren Zakelijk Onze showroom Onze projecten

Sunflex SF20

De Sunflex SF20 is de ideale glazen schuifwand. Met deze schuifdeur van glas zit u afgeschermd maar toch buiten. Als het weer het toelaat, kunt u de deuren helemaal of gedeeltelijk openzetten. De losse schuifpanelen kunt u namelijk afzonderlijk van elkaar openschuiven, en dat in twee richtingen. Een ingebouwde meenemer opent of sluit automatisch de overige schuifpanelen wanneer u het eerste schuifpaneel opent en sluit. Brede openingen zijn realiseerbaar dankzij de staande constructie, zonder extra verstevigingen aan de bovenzijde.

Stel uw eigen Sunflex SF 20 samen

De mogelijkheden van de SF20 zijn eindeloos. U kiest zelf:

  • de maat;
  • de kleur;
  • de uitvoering;
  • eventuele extra opties.

De maatvoering is beschikbaar in een breedte van 500 tot 6000 mm en een hoogte van 500 tot 3500 mm. Kleuren waar u aan kunt denken zijn ivoor, aluminium, wit en antraciet. U kiest tevens zelf de rails, verzonken of openstaand. Het enkelvoudig veiligheidsglas is (afhankelijk van de maatvoering) 8 of 10 mm dik.

Het comfort van een stijlvolle SF 20 Sunflex glaswand

De stijlvolle glaswand van de Sunflex SF20 is gemaakt van sterk veiligheidsglas. Toch ogen de glazen panelen dun en doorzichtig. Zelfs het beslag is nauwelijks zichtbaar. Buiten zitten in stijl kan pas echt met de glazen schuifwand SF20.

Wilt u meer informatie over de Sunflex SF20 of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Meer informatie vindt u tevens in de uitgebreide brochure van de Sunflex SF20.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het