Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Sunflex SF25 voor uw balkon, veranda of serre..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Particulieren Zakelijk Onze showroom Onze projecten

Sunflex SF25

De glazen schuifwand Sunflex SF25 is is geschikt als balkon-, veranda-, of serrebeglazing. Het glas van is nauwelijks zichtbaar, wat zorgt voor een strak en impressief aanbeeld. U zit afgeschermd en uit de wind, maar zodra het mooi weer is schuift u de panelen gemakkelijk opzij en geniet u van de buitenlucht.

Aanpasbaar op basis van uw wensen

De Sunflex SF 25 is aanpasbaar op basis van uw persoonlijke wensen. Wilt u dat de panelen naar binnen of naar buiten draaien? Naar links of naar rechts? Is uw balkon of terras niet helemaal recht? Voor de SF25 is niets een probleem. Buys Glas past de glazen panelen precies aan zodat ze voldoen aan uw wensen en eisen. Het openen van de panelen gaat zeer eenvoudig; het hele front wordt geopend en de panelen worden als één pakket in een hoek geparkeerd. Het effect van de glazen schuifwand blijft zo tevens intact.

Profielsysteem van de Sunflex SF25

De systeeminformatie van de Sunflex SF 25:

  • een schuif-/draaisysteem van sterk veiligheidsglas;
  • verzonken of onverzonken onderrails;
  • naar binnen of buiten te openen;
  • naar één of twee zijden te openen;
  • zonder of met verticale zijframes;
  • hoogtecompensatie profiel.

Inspiratie door de buitenwereld met het schuifdraaisysteem SF25

Dankzij de vouw- en schuifwand Sunflex SF 25 kan de doorloopruimte optimaal benut worden. Indien gewenst kan deze juist ook geheel of gedeeltelijk gesloten worden. Laat u inspireren door enkele beelden van de Sunflex SF25. Heeft u bijzondere wensen, overleg deze dan met ons, en wij zullen deze voor u mogelijk maken. Bekijk hier alvast de brochure van de Sunflex SF25.

Geniet ook weer van buiten, door weer en wind, met de Sunflex SF25!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het