Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Contact opnemen

Nieuw: Buys Glashandel is sinds 1 oktober officieel Sunflex dealer!

Buys Glashandel is sinds 1 oktober 2015 officieel Sunflex dealer. En daar zijn we trots op. Sunflex biedt glazen oplossingen om woonoppervlakken te maximaliseren. Door deze oplossingen kunt u zowel in de zomer als in de winter gebruikmaken van uw terras, balkon of serre.

Sunflex schuifwanden en andere producten

Sunflex heeft 4 producten:

  1. Schuifsystemen
  2. Draaisystemen
  3. Vouwsystemen
  4. Horizontale schuifwanden

Buys Glashandel maakt en plaatst deze producten voor u. U hoeft deze producten nu niet meer exclusief bij Sunflex te bestellen, maar kunt dus voor al uw glas op één plek terecht.

Sunflex SF55

 

Een voorbeeld van een Sunflex product is de Sunflex SF55. Dit is een glazen vouwsysteem gemaakt van geïsoleerd aluminium. Het is een staande constructie en u heeft de keuze tussen een verzonken of niet-verzonken onderrails. De aluminium profielen zijn zowel naar binnen als naar buiten te openen, en ook naar beide zijden. Op de afbeelding hiernaast ziet u hoe de Sunflex SF55 werkt.

Sunflex SF20

Neem bijvoorbeeld het schuifsysteem Sunflex SF20. Dit schuifsysteem met onderrollende constructie kan geplaatst worden met verzonken of opstaande onderrails. De glazen schuifwand is in verschillende kleuren beschikbaar. De losse schuifpanelen kunt u in twee richtingen parallel tegen elkaar schuiven. U heeft slechts één vinger nodig om de glazen panelen te openen en opzij te laten schuiven. Bekijk hier meer informatie over de Sunflex SF20 en bekijk ook de video op deze pagina.

Andere glazen schuifwand buiten: SF25

De glazen schuifwanden en schuifsystemen van Sunflex zijn vooral populair om de weg met buiten te verzegelen. Naast de Sunflex SF20 is ook de SF25 hier erg geschikt voor. Dit volglas schuif-/draaisysteem is zowel naar binnen als naar buiten te openen, evenals naar één of twee zijden. Deze luxe glazen schuifdraaiwand schuift zijn panelen opzij en parkeert ze als één compact pakket. Lees hier meer over de Sunflex SF25.

Inspiratie in overvloed voor uw Sunflex glazen schuifwand

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Sunflex glazen schuifwand (voor buiten) in uw woning? Bekijk om inspiratie op te doen het beeldmateriaal hieronder. U kunt ook contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken of om meer informatie aan te vragen over een van de Sunflex producten.

Over Sunflex

Sunflex is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het fabriceren van glazen vouwwanden, schuifsystemen, draaisystemen en schuifwanden. Het assortiment van Sunflex staat voor hoogwaardige kwaliteit, design en functionaliteit. Ieder Sunflex product heeft als doel om woonoppervlak maximaal te benutten en andermans ideeën over wooninterieurs mogelijk te maken.

Interesse?? Neem contact op.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het