Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Gelaagd glas is veiligheidsglas. Bij schade komen er geen scherven los door speciale folie."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Ga voor gelaagd glas

Bij moderne huizen en handelspanden wordt veel glas gebruikt. Zowel in het interieur als in het exterieur wordt er veel gebruik gemaakt van dit materiaal. Vooral de moderne look die het gebruik van glas creëert, spreekt veel mensen aan. Glazen trappen, wanden, deuren en ramen zijn enkele toepassingsgebieden waar glas veel gebruikt wordt. Het is natuurlijk belangrijk dat het glas stevig is en niet kan barsten. Daarom wordt er bij deze toepassingen beroep gedaan op veiligheidsglas zoals gelaagd glas. Zeker bij glazen vloeren moet men erop kunnen vertrouwen dat ze tegels niet zullen barsten. Bovendien wordt gelaagd glas ook vaak gebruikt om inbraken te voorkomen. Veiligheidsglas is niet alleen stevig en veilig, maar wordt ook gebruikt tegen inbraakpreventie. Uw veiligheid is onze zaak, dus kom langs bij Buys Glashandel!

Twee varianten veiligheidsglas

Als we het over veiligheidsglas hebben, kunnen we twee varianten onderscheiden: gehard glas en gelaagd glas. Gehard glas heeft als kenmerk dat wanneer het stuk gaat, het glas uiteenvalt in super kleine scherven. Aan deze scherven kan men zich minder snel verwonden dan aan grote glasscherven. Gehard glas wordt dan ook vaak gebruikt in autoruiten. Gelaagd glas bestaat uit 2 glasplaten met een folie ertussen. Deze folie zorgt ervoor dat de glasplaten samen worden gehouden, ook bij schade. Gelaagd glas is in verschillende diktes te verkrijgen en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor meer informatie over gelaagd glas en ander veiligheidsglas kunt u terecht op onze website of in onze vestiging. De beste service en kwaliteit vindt u bij Buys glashandel.

Bent u op zoek naar veiligheidsglas in de vorm van gelaagd glas? Heeft u vragen over de toepassing van veiligheidsglas? Contacteer Buys Glas via het contactformulier of bel ons via 0031 495 561682. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie en een eventuele vrijblijvende offerte.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het