Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Veiligheidsglas van Buys Glashandel: een veilige keuze"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Beveilig uw huis en bedrijf met veiligheidsglas

Een nadeel van glas is dat het kan breken. Daarom kan Buys Glashandel u voorzien van veiligheidsglas van hoge kwaliteit. Ongeacht of het nu gaat over beveiliging tegen lichamelijk letsel of om inbraak in uw woning of zaak te voorkomen, Buys Glashandel staat altijd voor u klaar. In ons assortiment hebben we veiligheidsglas in verschillende diktes opgenomen. Dit kan u beschermen waar dit nodig is. Deze verschillende soorten veiligheidsglas zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen. Wij van Buys adviseren u graag bij de keuze van het glas in uw situatie. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten veiligheidsglas: gelaagd of gehard veiligheidsglas.

De dikte van gelaagd veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit meerdere lagen floatglas. Deze lagen worden samengevoegd met een stevige folie ertussen, die in principe volledig helder is. Overigens kan er ook gekozen worden voor een matte folie of gekleurde folie. Gelaagd glas wordt toegepast als kogel wering en inbraak vertraging in banken, postkantoren, juweliers-zaken en andere inbraak-gevoelige gebouwen.

Kosten van gehard veiligheidsglas

Door een speciale techniek van verwarmen en snel afkoelen wordt glas gemaakt dat ongeveer vijf maal sterker is dan gewoon glas. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor glazen deuren en glazen wanden waarbij sterkte vereist is. Een bijkomend voordeel is dat bij eventuele breuk de ruit volledig uiteenvalt in hele kleine onschuldige brokjes glas. Deze blokjes glas zijn niet scherp en kunnen u daardoor niet of nauwelijks verwonden. De kosten van veiligheidsglas zijn afhankelijk van waarvoor u het glas wilt gebruiken.

Overige mogelijkheden op het gebied van veiligheidsglas

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor isolatieglas waarmee u behoorlijk kunt besparen op uw energierekening. Ook voor glasbewerking voor trappen en deuren kunnen wij prachtige opties bieden. In de glazen trappen wordt vaak gekozen voor een grote dikte veiligheidsglas van de gelaagde variant.

Wenst u advies, bestelling, plaatsing of informatie van een echte specialist, neemt u dan contact op met Buys Glas. Wij kunnen u voorzien van de actuele prijs van veiligheidsglas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het