Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Maak uw sfeervolle glas in lood isolerend met onze voorzetramen en geniet van de warmte binnen"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Voorzet ramen voor glas-in-lood

Glas in lood wordt over het algemeen gezien als sfeerbepalende beglazing. De eeuwen oude techniek achter de glas-in-lood beglazing, is niet voorzien van enige vorm van isolatie. De voorzetraam is dan ook de oplossing als isolatie voor uw glas-in-lood raam. Tevens dienen deze voorzetramen dan als bescherming tegen noodweer of vandalisme. Het plaatsen van voorzetramen is verbonden aan de functie die glas gaat krijgen. Wanneer de staat van het monumentale pand origineel moet blijven, zal de voorzetraam aan de binnenkant worden geplaatst. Wanneer de voorzetraam tegen vandalisme moet dienen, zal de voorzetraam aan de buitenkant worden geplaatst.

Voorzetramen van Buysglas

Voorzetramen zijn uitermate geschikt voor als u uw monumentaal pand wilt voorzien van isolatieglas voor een betere isolatie, bestaande beglazing in een nieuw pand gemakkelijk wilt verbeteren. Tevens kan het voorzetraam bescherming bieden tegen noodweer, tegen brandvertraging, als beveiliging of als geluidswering. Een voorzetraam is een glasplaat die voorzien is van omkadering. Deze omkadering is meestal gemaakt van kunststof of aluminium.  

Voordelen van voorzet ramen

Een voorzetraam is niet alleen goedkoper als dubbel glas plaatsen maar het heeft nog meer voordelen:

  • Maximale warmte- isolatie
  • Aanvullende bescherming bij beveiliging, akoestische isolatie en brandvertraging
  • Voorzetramen zijn er in elke afmeting, kleur en vorm
  • Naadloze montage zonder dat de bestaande raam moet worden aangepast
  • Ruime ventilatie mogelijkheden

Benieuwd naar de prijs van deze voordelige voorzetramen? Wij kunnen u tevens de mogelijkheid bieden om een rondleiding te krijgen in onze showroom. Neem contact met ons op via: 0495-561682

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het