Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Ons zonwerend glas laat licht binnen en hitte buiten"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Zonwerend isolatieglas

De nieuwe generatie zonwerend of zonbeheersend HR++ glas maakt het mogelijk grote oppervlakten glas in de gevel te combineren met goede warmteisolatie en een aangenaam binnenklimaat. Zonwerend glas heeft zo'n goede isolatie dankzij een warmtereflecterende coating. Deze coating doet echter geen afbreuk aan de transparantie van de beglazing. Door de hoge Ug waarde van dit type glas gaat dit zuinig om met energie en het milieu en geeft extra comfort voor bewoners en gebruikers.

Zonbeheersing

Zonwerend glas voorkomt bij grote glazen gevels overmatige opwarming. Dit beperkt de kosten van koeling en luchtbehandeling.

Zonwerend glas wordt in een breed scala aan kleurtinten geleverd. Het omvangrijke aanbod geeft elk architectonisch ontwerp functionaliteit en uitstraling. Daarnaast heeft zonwerend glas een neutrale coating. Hierdoor ontstaat een perfecte combinatie van een hoge daglichttoetreding, warmte-isolatie en zonwering. Dit type isolatieglas heeft nagenoeg onbegrensde mogelijkheden om transparante gevels te ontwerpen zonder concessies te doen aan klimaatbeheersing van het binnenmilieu.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het